Michael Pitsinos: Πώς να είσαι Έλληνας, άντρας, πετυχημένος επιχειρηματίας με διεθνή αναγνώριση

0
1607

Μαθαίνοντας κανείς για burger απολύτως οργανικά με υγιεινές πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά και άλλες χημικές ουσίες, λέει, “εντάξει δεν παίζει”, ειδικά και όταν ακούει πώς όταν μια ομάδα φίλων μεταξύ των οποίων και ο Michael Pitsinos δημιουργησαν μια ολόκληρη αλυσίδα από τέτοια καταστήματα, εκεί είναι που κανείς δεν το πιστεύει με τίποτα!

Και όμως ο ελληνικής καταγωγής Michael Pitsinos διαθέτει ίσως την πιο πετυχημένη και ραγδαία αναπτυσσόμενη αλυσίδα καταστημάτων burger στη χώρα.

Και κάπου εκεί αρχίζει η ιστορία ενός Έλληνα που αποδεικνύει όχι μόνο ότι όταν ένας άντρας προσπαθεί και θέλει να πετύχει κάτι τα καταφέρνει απόλυτα, αλλά και ότι όταν έχεις μια εμπνευσμένη φιλοσοφία μπορείς να κάνεις… “θαύματα”!

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο όταν ανοίγει το στόμα του παραδίδει μαθήματα ζωής!

Η ιστορία του Μιχάλη ξεκίνησε αποκτώντας το πτυχίο του στη διοίκηση επιχειρήσεων το 2001 και αργότερα το 2004 με το μεταπτυχιακό του στο ίδιο αντικείμενο από το Baruch College του Πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης. Αμέσως ξεκίνησε να εργάζεται σαν Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην JPMorgan Chase και μόλις τέσσερα χρόνια αρχότερα και έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις, το 2008 έγινε Αντιπρόεδρος και διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Middle Market που ανήκει στο Citi Group στη Park Avenue. Η επαγγελματική του δεοντολογία, οι επιστημονικές του γνώσεις πάνω στο αντικείμενο των επιχειρήσεων, αλλά και οι πολλές και σημαντικές του διασυνδέσεις, είναι μερικά μόνο από τα προσόντα που τον έκαναν περιζήτητο στην Αμερικανική Αγορά.

Με τον Bill de Blasio, δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Με τον ηθοποιό Stephen Baldwin

Με τον Pedro Martinez έναν από τους διασημότερους παίκτες baseball στην Αμερική

Ο Michael Pitsinos είναι ένας από τους κύριους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας του Bareburger κάτι που κατάφερε χάρη στο όραμα, τη σκληρή δουλειά την επιμονή και υπομονή του. Η φιλοσοφία του για καλής ποιότητας προϊόν από αγνές και απόλυτα ελεγμένες και οργανικές πρώτες ύλες ήταν και ο λόγος που επέλεξε να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας των Bareburger.

Η Bareburger προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα burgers, περνώντας το αγαπημένο φαγητό της Αμερικής σε μία νέα πιο υγιεινή και με περισσότερο όραμα προοπτική. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Michael: “Τα μπέργκερ μας δεν έχουν καθόλου αντιβιοτικά, καθόλου φυτοφάρμακα και καθόλου ορμόνες. Αυτό που μας κάνει να διαφέρουμε είναι η διαφορετική γεύση, η ποιότητα και το άρωμα και κάθε πελάτης μας το πιστοποιεί αυτό μέσω συνεχούς επικοινωνίας από μηνύματα και τηλεφωνήματα”.

Ashton Kutcher, Uma Therman, Ethan Hawke, Alec and Stephen Baldwin, Bruce Willis, John Travolta, Leo Dicaprio, Justin Bieper είναι μερικοί μόνο από τους αστέρες της μεγάλης οθόνης που όχι μόνο αναγνωρίζουν την αξία των οργανικών προϊόντων, αλλά είναι και από τους Νο1 λάτρεις των Bareburger και δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί κάποιος να τους εντοπίσει σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας.

Η ιστορία του Michael Pitsinos δεν μπορεί παρά μόνο να εμπνεύσει κάθε άντρα που γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι, που έχει πίστη στις δυνατότητές του και που ξέρει τι χρειάζεται να κάνει για να φτάσει ψηλά. Άλλωστε όταν έχει δημιουργήσει όλα αυτά και δεν επαναπαύεται, αλλά συνεχίζει και με νέες επιδιώξεις και μόνο αυτό είναι ένα εξαιρετικό δείγμα για το τι μπορεί να κάνει όχι μόνο ένας άντρας, αλλά κυρίως ένας Έλληνας που θέλει να διακριθεί στον Αμερικανικό Επιχειρηματικό Στίβο.

Σύγχρονος Έλληνας άντρας: Το δικό σου Manifesto για το πως πρέπει να είσαι!