Skip to main content

Πολιτική, απόψεις, μυστικά, γυναίκες, αλήθειες, ιστορίες αντρικής… ψυχοσύνθεσης, πρόσωπα και διδάγματα σε ένα Manifesto για τον σύγχρονο άντρα. Μια στήλη που φτιάχτηκε, όχι για να αποφύγει τα τετριμμένα, αλλά ακριβώς για να παρουσιάσει τα πιο κοινά αντρικά ζητήματα, δίνοντάς τους μια άλλη διάσταση!

Γιατί μπορεί στον καιρό μας πολλά να αλλάζουν, τα ματάκια μας να βλέπουν ένα σωρό πράγματα και κάθε ένας από εμάς να βιώνει τη δική του προσωπική καθημερινότητα μικρής τρέλας, όμως στην ουσία μας όλοι είμαστε άντρες και έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς. Εντάξει δεν σε ενδιαφέρει η πολιτική και γουστάρεις μόνο να ανοίγεις τηλεόραση και να βλέπεις μπάλα. Μπορεί να βλέπεις άντρα καλοντυμένο να ψωνίζει τζελ για τα μαλλιά και να θες να πεις όσα συμπληρώματα τεστοστερόνης κυκλοφορούν για να βρεις τον χαμένο ανδρισμό σου εξαιτίας του θεάματος που αντίκρισες.  Δεν θες να πιστέψεις ότι ένα ένας άντρας μπορεί να γίνει απίστευτος κουτσομπόλης, αλλά το να συζητάς και να σχολιάζεις τα γκομενάκια που περνάνε από μπροστά σου παρέα με τους κολλητούς σου είναι η αγαπημένη σου ασχολία, μετά το σεξ και το φαι.

Αλλά επειδή όλα αυτά και άλλα περισσότερα είναι μερικές μόνες από τις πολλές πτυχές που κρύβουμε όλοι μέσα στο μυαλό μας (όσο και αν κάποιες κυρίες νομίζουν ότι είμαστε τόσο απλοϊκοί και πρωτόγονοι, όσο και ο Homo neanderthalensis), ήρθε η στιγμή εδώ στο Manslife.gr να φτιάξουμε το δικό μας Manifetso. Θες πολιτική και απόψεις, το ‘χεις, θες μαθήματα ζωής από ανθρώπους που ορίζουν την έννοια του σύγχρονου άντρα, θέλεις να ξέρεις τι πραγματικά σημαίνουν το να είσαι ένας άντρας που ζει σε μια Ελλάδα με χίλια δυο προβλήματα και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Όλα αυτά θα τα έχεις!

Και όσο και αν όλοι εμείς στο Manslife.gr, δύο χρόνια τώρα έχουμε συνειδητά επιλέξει να απέχουμε από κάθε τι πολιτικό, ή που να σχετίζεται με τα όσα “σοβαρά” συμβαίνουν, το να είσαι ένας πραγματικός άντρας στην σύγχρονη Ελλάδα, σημαίνει να ασχολείσαι με τα σοβαρά και τα στενάχωρα, όσο και με τα…”ασόβαρα”. Σημαίνει να είσαι λίγο κλαρινογαμπρός, αλλά που έχει προβληματισμούς για την καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας. Σημαίνει να μην σου αρέσει η μόδα, αλλά να θες να είσαι πάντα προσεγμένος και ελκυστικός. Σημαίνει να είσαι πατέρας που τον νοιάζει τόσο η ανατροφή των παιδιών τους μέσα σε αντίξοες συνθήκες και να δίνεις το καλό παράδειγμα, αλλά και να βγαίνεις και για απίστευτο ξεσάλωμα με τους κολλητούς σου. Σημαίνει να είσαι εραστής που το παίζει άνετος, αλλά να είσαι και ο μεγαλύτερος ζηλιάρης και ανασφαλής του κόσμου. Σημαίνει να είσαι… ΑΝΤΡΑΣ!

Γι’ αυτό λοιπόν στο δικό μας Manifetso χωράνε όλα και όλοι.

Με έμπνευση, αξιοποιήσιμες πληροφορίες, τολμηρές ιδέες, έξυπνες συμβουλές, άποψη και τεκμηριωμένη γνώμη το Manifesto κρατά τον σημερινό άντρα στην αιχμή του σύγχρονου πολιτισμού.



Το Manifesto ανήκει σε μια σειρά ολοκαίνουργιων blogs που δημιούργησε το Manslife.gr για όλους εσάς! Αν θες να ρωτήσεις τα πάντα για το στυλ και να λύσεις ις απορίες σου για τη μόδα το Style Code φτιάχτηκε ειδικά για εσένα. Αν σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου ή αν έχεις ερωτηματικά για το κομμάτι σεξ και σχέσεις μπορείς να έχεις όλες τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που θέτεις εσύ ο ίδιος στο Question?Man. Αν τέλος, τα ταξίδια είναι η αγαπημένη σου ασχολία, αν θες να μαθαίνεις τα πάντα για τους καλά κρυμμένους θησαυρούς ελληνικών και ξένων προορισμών, τότε ένα ταξίδι με το Travel Mile θα σε ενθουσιάσει.